top of page

Sterrendiner

“Van begin tot einde is een samenwerking met HANGAR58 steeds top; Nele en Ayla nemen de tijd om je feest vanaf een blank canvas te bespreken.

 

Stap voor stap overlopen ze samen alle mogelijkheden en geven tips voor een nog betere uitwerking van je feest. Hun professionalisme zit erin dat ze je ook duiden op mogelijke knelpunten én zoeken samen naar oplossingen. Er wordt ruim tijd voorzien voor de opbouw- en afbouw van je feest. Deze tijd die H58 voor je ter beschikking geeft is ook echt voor jou; geen onnodige in-en uitstroom van andere gasten of leveranciers. Dat maakt dat je in alle rust bezig kan zijn met de voorbereiding of opruim van je eigen feest.

 

Tijdens het feest zijn Nele en Ayla “aanwezige afwezige” bij eventuele vragen of problemen, altijd beschikbaar en onmiddellijk in oplossingsmodus zonder dat je genodigden er maar iets van merken. The show must go on! Heb je een specifieke vraag over een bepaalde levering of product voor je feest net dat tikkeltje meer te geven; Nele en Ayla zoeken graag mee binnen hun netwerk wie daarbij kan helpen.

 

Ondanks een zeer druk gevulde agenda door aaneengevoegde events en feesten in Hangar staan Nele en Ayla altijd met een glimlach voor je klaar. Stress, dat hangt totaal niet rondom hen.

 

Wij zijn ontzettend dankbaar voor het Partnerschap van H58 met dit fantastisch enthousiast en vooral professioneel team.”

- Hanne Geussens (Project Coördinator | Een Hart voor Limburg)

- Petronella Zelissen (Algemeen Coördinator | Een Hart voor Limburg)

bottom of page