top of page

CONTACT

Nieuwsgierig?

vragen?

Kachet_Logo_A Kachet Venue3_white.png

BOEK

JOUW

EVENT

Bedankt! Bericht verzonden.

'Bij de voorbereiding en de opbouw konden we steeds met al onze vragen terecht bij de medewerkers van H58, die ons vriendelijk en snel verder hielpen. Het was de 2de keer dat we hier zo’n groot event organiseerde, en we komen graag nog eens terug!'

 Met de  auto

Eventlocatie HANGAR58 bevindt zich in park Bokrijk, een unieke locatie met een ideale ligging. Genk en Hasselt liggen op enkele minuten afstand. Ook vanuit Maastricht, Eindhoven, Brussel, Leuven en Antwerpen is ze gemakkelijk bereikbaar. Neem via autosnelweg E314 richting Aken de afslag 30 "Park Midden-Limburg".

 

HANGAR58 beschikt over een eigen parking voor 500 wagens, met mogelijkheid tot uitbreiding naar 2.000 wagens. Er is ook een beperkte backstage crew parking beschikbaar.

Nieuw voor groen vervoer

Vanaf nu kan je je elektrische auto en fietsen opladen in Bokrijk. De oplaadpunten voor auto's bevinden zich op parking 1 ter hoogte van de kassapaviljoenen. De oplaadpunten voor elektrische fietsen bevinden zich in de overdekte fietsenstalling.

 

Met openbaar vervoer

Park Bokrijk beschikt over een eigen treinstation, op een 2-tal minuten wandelafstand van HANGAR58. Busstation "Weg naar Bokrijk" ligt op ongeveer 9 minuten wandelafstand.

HOE

BEREIKEN?

Plannetje_H58_KH_DH_OR_0_0 copy.JPG
bottom of page