top of page
3.png
A KCHT Venue_Logo_white.png

ontdek

onze

LOCATIE

Belangrijke momenten verdienen een uniek kader. Eentje met historisch cachet, verscholen in het groen en toch makkelijk bereikbaar. Zoals deze hypermoderne HANGAR58 met uitzicht op de sprookjesachtig verlichte Oude Stad, omringd door 550 hectare natuurgebied. Een unieke eventlocatie vlakbij hartje Hasselt en Genk, met eigen afrit op de autosnelweg en met een eigen trein- en busstation.

3 cups

Blueberries

3 cups

Flour

 grasveld 

  1500m² 

 back

stage 

 marktplein 

 1500m² 

Break-out
ROOMS

 openlucht-

 museum 

SIXTIES

MUSEUM

GRASVELD 

 1500m² 

 zaal 

 1500m² 

MULTI-
FUNCTIONELE & DUURZAME VENUE

Van internationale beurs tot intiem huwelijk: zowat alles is mogelijk in  eventlocatie HANGAR58. De binnenruimte biedt plaats aan 2.000 personen en kan flexibel opgedeeld worden met modulaire wanden. Vanuit de zaal kijken de gasten door een grote glaswand op de oude gebouwen van Bokrijk. Met gebruik van decoratieve tenten kan het marktplein betrokken worden en kan de capaciteit uitgebreid worden tot maar liefst 5.000 personen.  Een eigen stad, helemaal van jullie.

HANGAR58 is in alle opzichten een ‘groen’ gebouw. HANGAR58, een uniek ecologisch staaltje architectuur uit 2009 is letterlijk ingegraven in de groene heuvelwand, met respect voor de omgeving. Voor waterzuivering wordt gebruik gemaakt van een nabijgelegen rietveld en de 1500 m² zonnepanelen op het platte dak zorgen voor groene stroomvoorziening.

Hangar58-icon-ZWW-vectorieel.png

Eventlocatie HANGAR58 staat rechtstreeks in verbinding met alles wat Park Bokrijk te bieden heeft: een natuurgebied met een van de meest omvangrijke arboretums in België, het Openluchtmuseum, de swingende Sixties en de speeltuin.

Dit brede aanbod aan randanimatie maakt HANGAR58 de perfecte locatie voor teambuildings en familiedagen, tot 10.000 personen. Samen met Domein Bokrijk werken we speciale formules uit vooreen dag of avond vol beleving.

Het Openluchtmuseum is ook een uiterst romantisch decor voor een huwelijk: een intrede met paard en kar en een idyllisch diner op het marktplein behoren tot de veelvuldige mogelijkheden.  

OMGEVEN
DOOR
GROEN
& ENTER-
TAINMENT

Bokrijk_zwart logo.jpg
Fietsen door het water - Times.jpg

volgens Amerikaanse weekblad TIMES Magazine,

gepubliceerd op 24 augustus 2018. 

- Link naar VRT NWS

Fietsen door het Water in top 100 "World's Greatest Places"

Deze prachtig verscholen eventlocatie nabij centrum Hasselt en Genk kan perfect gecombineerd worden met een of meerdere overnachtingen. Deze lijst van onze kwalitatieve partners helpen u hier graag mee verder. Allen maken ze deel uit van een hotelgroep met meerdere adressen in de nabijheid, zodat ook grotere groepen perfect ondergebracht kunnen worden in de accomodatie van hun wensen. Vervoer van en naar het hotel kan door onze contactpersoon in het hotel verzorgd worden met een shuttledienst. 

OVER-

NACHTEN

IN DE

BUURT

Venue
Omgeving
Overnachten
bottom of page