top of page
Hemera.jpg
A KCHT Venue_Logo_white.png

ontdek

onS

AANBOD

Achter deze unieke locatie schuilen wij, het ervaren team van KACHET. Als ondernemend familiebedrijf beheren we met een ongebreidelde passie enkele van de meest unieke locaties in Limburg.

Dankzij onze casco verhuur, kan je de 4500 vierkante meter binnen-en buitenruimte omtoveren tot jouw droomfeest met een perfecte omkadering. Voor de organisatie laten wij ons omringen door onze betrouwbare partners met jarenlange ervaring en expertise. 

KCHT_Logo_white_edited.png

Locatie

verantwoordelijke

Wil je een personeelsfeest, familiedag, seminarie, huwelijk of ander event organiseren bij HANGAR58 maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan bieden wij de mogelijkheid om samen met Hemera Services de organisatie uit handen te nemen.

Wanneer je  er voor kiest om in zee te gaan met Hemera Services, dan heb je geen zorgen bij de voorbereiding, de uitvoering en afbouw van jouw evenement. Tijdens een verkennend gesprek maken wij samen één vrijblijvende offerte die jouw feest van a tot z in kaart brengt.

 

Met andere woorden:
Onze logistieke partner neemt de volledige organisatie voor jou uit handen en staat daarnaast rechtstreeks in contact met onze cateraars.

LOGISTIEKE
ONDERSTEUNING

Logistiek
324746054_2949175748559425_5067699223043170379_n.jpeg
Hangar 199.jpg
314131109_1108317303320576_4112199397319708999_n.jpeg
314439140_1108317169987256_7549722188685325223_n.jpeg
Catering

EXCLUSIEVE HUISCATERAARS

Onze exclusieve huiscateraars hebben alles in huis om het plaatje van ieder event compleet te maken en de gasten omver te blazen met de culinaire creaties. Een walking dinner, buffet, seated dinner of een foodmarket? Er is maar weinig waar wij samen met onze cateraars geen ruimte voor hebben

Sfeermakers, smaakmakers

Wanneer sfeermakers en smaakmakers elkaar ontmoeten, ontstaat er een speciaal moment. We creëren een wisselwerking tussen culinaire smaaksensaties en een stijlvolle en verrassende feestinkleding. 

 

Onze chefs zijn de sensationele smaakmakers van jouw feest of bedrijfsevent. Ze nemen jou en je gasten mee op rondreis langs onze wereldse keuken. En bereiden met toewijding gerechten die helemaal af zijn. Allemaal vanuit het hart - uit liefde voor lekker eten.

52B5E892-AEBB-4797-AB14-79ABFA52E977.png

GLOBAL CUISINE

En dan is er ook nog de liefde voor jou en je gasten. Van de tafelaankleding over het zaalpersoneel tot de gerechten die wij op jullie borden toveren. Onze sfeermakers laten je smaakpapillen tintelen en ogen verwonderen. 

 

Catering volledig op maat

Een groot feest met familie en vrienden? Een bedrijfsdiner voor collega’s en partners? Of een verfijnd trouwfeest? Als sfeermakers verzorgen we ieder type feest. De keuken en inkleding stel je volledig op wens samen. Verse, kwalitatieve en seizoensgebonden producten gaan hand in hand met een gezellige inkleding en verzorging van het feest. 

Organiseert u een feest, zakendiner of receptie? We nemen alle zorgen en planning van u over. Zo heeft u tijd voor uw vrienden en familie, om te netwerken of om zelf te genieten van een culinaire verwennerij. Want een gastheer die bij zijn gasten kan blijven, is toch veel charmanter dan een keukenprins?

Voor elke gelegenheid verzorgen we prestigieuze menu's met verse topproducten. Elk buffet, elke receptie van Carpe Diem is een festijn met klasse en stijl. Originele details in de gerechten getuigen van een verjongde gastronomie en vakmanschap. En ons enthousiast team maakt van uw feest een onvergetelijke belevenis.

vkw.11bee134.22060812.jpeg

CARPE DIEM

Van hobby tot ware passie

Culinaire gastronomie is het hoofdingrediënt van onze service. Want net dat waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken, is onze topprioriteit. De drijvende kracht in de keuken van Carpe Diem is Jan Wirix. Wat begon als hobby groeide uit tot een ware passie. Jan volgde een traiteursopleiding en zette vanaf 1980 z’n eerste stappen als cateraar. En met succes. Sinds de jaren ’90 is Carpe Diem niet meer weg te denken uit het gastronomisch landschap.

 

We leveren catering- en traiteurdiensten aan particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten in binnen- en buitenland. Banketten voor meer dan 1.000 genodigden zijn geen uitzondering. Maar ook voor intieme etentjes omringt Carpe Diem u met de beste zorgen. Onze medewerkers staan klaar om ook van uw event een succes te maken. Dat is een belofte!

'Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we trots zeggen dat we de catering voor enkele van de grootste events van het land hebben verzorgd.' 

Atelier V is dé specialist in bedrijfscatering. Al jaren vertrouwen ondernemingen op onze creativiteit, knowhow en ervaring in arrangementen op maat. Van verrassende broodjes voor een vergadering in beperkte kring, tot de volledige catering van een prestigieus bedrijfsfeest, voor elk evenement garandeert Atelier V een unieke ervaring. ons jong, attent en enthousiast team zorgt er persoonlijk voor dat het aan uw gasten niets ontbreekt. en dat altijd met de glimlach!

314131109_1108317303320576_4112199397319708999_n.jpeg

ATELIER V

Atelier V denkt out of the box en gaat steeds een stapje verder in de presentatie en smaken van de gerechten. Naast de klassieke catering biedt Atelier V special themes aan om uw feest nog iets bijzonderder te maken.

Woppas is een jong, flexibel en dynamisch cateringbedrijf dat zich voornamelijk richt op bedrijfsfeesten, partyconcepten, familiedagen en huwelijken van 100 tot 3000p.

 

Bij het grote publiek zijn we bekend door eigen producties zoals Nice After Work (after work party in de Tiendschuur),

Chess Nightlife (party concept),

Barnoe (zomerbar en tapas-restaurant) en Winterkaai (ambiance-restaurant in Oostenrijks kleedje)

Wij brengen een unieke kijk op lekker eten, geschikt voor elk event en gesmaakt door elke lekkerbek!

Bij ons geen hoogstaande zalfjes en garnituren. Wij serveren “Funky Food” van over heel de wereld!

Hangar 146.jpg

WOPPAS funky
food catering

Creatief en passioneel geserveerd, steeds met een brede glimlach! Gewoonweg lekker!

bottom of page