A KCHT Venue_Logo_white.png

ontdek

onS

AANBOD

Achter deze unieke locatie schuilen wij, het ervaren team van KACHET. Als ondernemend familiebedrijf beheren we met een ongebreidelde passie enkele van de meest unieke locaties in Limburg.

Dankzij onze casco verhuur, kan je de 4500 vierkante meter binnen-en buitenruimte omtoveren tot jouw droomfeest met een perfecte omkadering. Voor de organisatie laten wij ons omringen door onze betrouwbare partners met jarenlange ervaring en expertise. 

H58_Catering10.jpg

VIDEOMAPPING,ONZE UNIEKE MANIER OM JOUW VERHAAL TE VERTELLEN.

De bijzondere 3D-projectietechnologie van bewegende beelden op de gebouwen van de Oude Stad zorgt voor adembenemende effecten. Personaliseer de hele event setting naar jouw bedrijfsstijl met logo en kleuren, creëer een specifieke sfeer met evoluerende achtergronden of breng met groots spektakel een onthullende boodschap over naar je gasten.

- Videofragment uit Unizo Feest van de Ondernemer 2015.

EXCLUSIEVE HUISCATERAARS

Onze exclusieve huiscateraars hebben alles in huis om het plaatje van ieder event compleet te maken en de gasten omver te blazen met de culinaire creaties. Een walking dinner, buffet, seated dinner of een foodmarket? Er is maar weinig waar wij samen met onze cateraars geen ruimte voor hebben