top of page

Van Mossel Roadshow 
Utopia Events

Ontwerp zonder titel-4.png

“Utopia Events is een full-service evenementenbureau en expert in de totaalorganisatie van creatieve en positieve impact events. We kozen voor H58 als onze venue om verschillende redenen. Allereerst wilden we een locatie in de regio Genk vinden, en H58 paste perfect in dat plaatje. Maar ook belangrijk was dat we een ruimte zochten die groot genoeg was om 25 auto's te kunnen accommoderen. H58 voldeed aan al onze eisen en bood bovendien een sfeervolle en praktische setting voor ons evenement.

 

H58 fungeerde als een van de stops tijdens de Van Mossel Roadshow (autofestival). Als alternatief op het autosalon bood deze bijeenkomst de vaste klanten de gelegenheid om de nieuwste elektrische wagens te bewonderen, terwijl ze genoten van heerlijke hapjes en drankjes. 

 

We zijn uiterst tevreden van de flexibiliteit en de dienstverlening. Vanaf het eerste contact tot aan het einde van ons evenement waren jullie professioneel en toegewijd. De medewerkers waren behulpzaam en deden hun best om aan al onze wensen te voldoen. We kijken ernaar uit om in de toekomst snel weer met H58 samen te werken.

 

Het verloop tijdens de samenwerking met H58 was super positief. De communicatie verliep vlot, zowel bij het locatiebezoek, de voorbereiding en het event zelf. Een dikke pluim aan Ayla!

- Gilles De Backer (Creative mind & founder | Utopia Events)

bottom of page