top of page
H58_Catering10.jpg
A KCHT Venue_Logo_white.png

EXCLUSIEVE

CATERING

GLOBAL CUISINE

Sfeermakers, smaakmakers

Wanneer sfeermakers en smaakmakers elkaar ontmoeten, ontstaat er een speciaal moment. We creëren een wisselwerking tussen culinaire smaaksensaties en een stijlvolle en verrassende feestinkleding. 

 

Onze chefs zijn de sensationele smaakmakers van jouw feest of bedrijfsevent. Ze nemen jou en je gasten mee op rondreis langs onze wereldse keuken. En bereiden met toewijding gerechten die helemaal af zijn. Allemaal vanuit het hart - uit liefde voor lekker eten.

 

En dan is er ook nog de liefde voor jou en je gasten. Van de tafelaankleding over het zaalpersoneel tot de gerechten die wij op jullie borden toveren. Onze sfeermakers laten je smaakpapillen tintelen en ogen verwonderen. 

 

Catering volledig op maat

Een groot feest met familie en vrienden? Een bedrijfsdiner voor collega’s en partners? Of een verfijnd trouwfeest? Als sfeermakers verzorgen we ieder type feest. De keuken en inkleding stel je volledig op wens samen. Verse, kwalitatieve en seizoensgebonden producten gaan hand in hand met een gezellige inkleding en verzorging van het feest. 

image001.png
1519873980617.jpeg

ATELIER V

Atelier V is dynamisch op het gebied van creatieve bedrijfscatering. Een jong & enthousiast team van medewerkers maakt van uw feest een unieke beleving!

Carpe Diem

Gastronomie op niveau

Organiseert u een feest, zakendiner of receptie? We nemen alle zorgen en planning van u over. Zo heeft u tijd voor uw vrienden en familie, om te netwerken of om zelf te genieten van een culinaire verwennerij. Want een gastheer die bij zijn gasten kan blijven, is toch veel charmanter dan een keukenprins?

Voor elke gelegenheid verzorgen we prestigieuze menu's met verse topproducten. Elk buffet, elke receptie van Carpe Diem is een festijn met klasse en stijl. Originele details in de gerechten getuigen van een verjongde gastronomie en vakmanschap. En ons enthousiast team maakt van uw feest een onvergetelijke belevenis.

Van hobby tot ware passie

Culinaire gastronomie is het hoofdingrediënt van onze service. Want net dat waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken, is onze topprioriteit. De drijvende kracht in de keuken van Carpe Diem is Jan Wirix. Wat begon als hobby groeide uit tot een ware passie. Jan volgde een traiteursopleiding en zette vanaf 1980 z’n eerste stappen als cateraar. En met succes. Sinds de jaren ’90 is Carpe Diem niet meer weg te denken uit het gastronomisch landschap.

We leveren catering- en traiteurdiensten aan particulieren, bedrijven, culturele organisaties en overheidsdiensten in binnen- en buitenland. Banketten voor meer dan 1.000 genodigden zijn geen uitzondering. Maar ook voor intieme etentjes omringt Carpe Diem u met de beste zorgen. Onze medewerkers staan klaar om ook van uw event een succes te maken. Dat is een belofte!

Unknown.jpeg
bottom of page