Droomlocatie

De enige locatie in de Euregio, waar een stad exclusief de uwe is.

 

HANGAR58

HANGAR58 verwijst enerzijds naar de Antwerpse oorsprong van het historische gebouwen rond het Stadsplein en anderzijds naar het startjaar van het Openluchtmuseum te Bokrijk evenals het Expo jaar. 
HANGAR58 is een ecologisch en energievriendelijk gebouw met een bijzondere architectuur en alle facilitaire voorzieningen om van de site een all-seasons evenementenlocatie te maken.

* aparte parking voor 700 wagens 
* grote moduleerbare ruimte
* indrukwekkend zicht op het marktplein van de Oude Stad
 

Lees meer

 

Catering

Onze vaste cateringpartner is Aromazz Foodconcepts & more

Aromazz is een gevestigde waarde binnen het cateringlandschap
Service, klantvriendelijkheid, creativiteit en catering op hoog niveau
Een frisse, pittige, inspirerende naam gekruid door het enthousiasme van een gedreven team onder leiding van Mario Holtzem en Sven Van Wersch  www.aromazz.be

Naast het uitgebreide bestaande catering aanbod binnen Aromazz, staat Mario met Creatief Culinair Atelier ook altijd paraat om een specifiek gastronomisch voorstel op maat voor jullie uit te werken.  
www.creatiefculinairatelier.be 

Lees meer

WelkomVoor bedrijven is Bokrijk een unieke locatie voor een familiedag of bedrijfsevenement van 300 tot 10000 personen. Op de site van de Oude Stad kan je als bedrijf je klanten, relaties of medewerkers met hun gezin verwennen. Een exclusieve locatie voor jouw bedrijf, met aparte toegang, aparte parking, een multifunctionele, moderne ruimte Hangar58 én vlakbij het Openluchtmuseum en Domein Bokrijk, met tal van animatiemogelijkheden.

Voor meer info contacteer via mail

WelkomBokrijk is met het Openluchtmuseum en de site van de Oude Stad de ideale locatie voor elk bedrijf, klein of groot.

'De sixties' kan je bovendien exclusief afhuren voor je gasten, enkele uurtjes, een halve of hele dag. Of je kiest voor een heel bijzonder concept: een familiedag, bedrijfs- of personeelsfeest volledig in sixtiesstijl: van de uitnodiging tot de aankleding van de locatie, een nostalgische kermis, 60's workshops en animatie voor kinderen, een fotoshoot in 60's decor, make-over met kapsters en schminksters, een 60's band of DJ, ... een 60's feest op maat van je bedrijf.

bets10 super lig oranlari
HANGAR58 is dé evenementenlocatie bij uitstek voor bedrijfs- & familiefeesten, op een prachtige locatie in de Oude Stad te Bokrijk, Limburg !

HANGAR58
Herkenrodeplein 5
BE-3600 Genk
T +32 11 230858
info@hangar58.be